PARI -tuotteet palvelevat sekä kotitalouksia, yrityksiä että teollisuuden toimijoita ympäri Suomen ja muualla Euroopassa. PARI -tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kaksi eri vaihtoehtoa: PARI polttoöljyjen lisäaine sekä erityisesti lämmitysöljyyn erinomaisesti sopiva PARI light.

Vaikka polttoöljyä harvoin mielletään ympäristöystävälliseksi energiantuotannon polttoaineeksi on se kuitenkin mainettaan huomattavasti ympäristöystävällisempi, erittäin energiatehokas ja kilpailukykyinen polttoaine. Lisäksi polttoöljystä on mahdollista tehdä mainettaan kustannustehokkaampi tapa tuottaa lämpöä niin kiinteistöjenlämmityksen kuin teollisuuden prosesseihin. Oikein esivalmisteltuna polttoöljystä tulee tehokas, ympäristöystävällinen sekä edullinen energian- ja lämmöntuotannon polttoaine.

PARI -tuotteet lisäävät polttoöljyn energiatehokkuutta sekä puhdistavat polttoöljyjärjestelmän ja ylläpitävät sen puhtautta. Puhtaamman öljyn, öljysäiliön sekä siirtolinjan ansiosta öljy tulee polttimelle tasalaatuisempana ja tehokkaammin palavana, mikä tehostaa entisestään energian hyödyntämistä ja lämpösäteilyn määrää. Tämä tarkoittaa jopa 40 % säästöä polttoöljykuluihin sekä kapasiteetin kasvamista jopa 60 %.

Lue lisää PARIn toimivuudesta ja käyttömahdollisuuksista »